profilOLDALAK logo

BATEKO Asztalosipari Kft.

logo
BATEKO Asztalosipari Kft.
Telefon: 06 1 260 57 46

Fax: 06 1 433 23 89

Szolgáltatások:

  • Bútorgyártás
  • Asztalos, bútorgyártás
  • Bútorkészítés
  • Belsőépítészet
  • Beltéri nyílászárók
  • Asztalos
  • Nyílászárók gyártása
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A folyamatos beruházásoknak köszönhetően, társaságunk képessé vált arra, hogy a megrendelőinket teljes körűen, az alapanyag beszerzésen, a gyártáson keresztül, a felületkezelésig, az egyedi csomagolással bezárólag teljes körűen kiszolgáljuk.
Az ehhez szükséges lapszabászattal, csiszoló-fényező üzemegységgel, CNC megmunkálógépekkel, sík és 3D-s fóliázó rendszerrel, és a hatékonyságot elősegítő korszerű anyagmozgatással rendelkezünk. Az alapanyag, illetve egyéb kiegészítők beszállításához szükséges együttműködő partnerekkel szigorú keretszerződéseket kötünk, melynek értelmében záros időn belül kötelesek a megrendelt árút részünkre biztosítani.

A termékeink felosztása három fő csoportra osztható:

1. Megrendelésre gyártott egyedi belsőépítészeti munkák.
2. Megrendelésre gyártott egyedi, illetve sorozatgyártott termékek.
3. Valamint az általunk tervezett, raktárunkon folyamatosan megtalálható, kereskedők felé értékesített saját termékeink.

A BATEKO Asztalosipari Kft-t 1990-ben magyarországi magánszemélyek alapították. A vállalkozás célja a kezdetektől az volt, hogy a bel-, illetve külföldi piacot minőségi asztalos munkával lássa el.
A tevékenységhez szükséges üzemcsarnokot és a gyártáshoz szükséges berendezéseket, eszközöket a kezdetekben bérelték.
Egészen 1992-ig, amikor is a meg növekedett igények teljesítéséhez már kevésnek bizonyult a rendelkezésre álló terület, valamint az egyre jobban elavuló géppark.
Ekkor egy nagyobb telephelyre költöztek, amit még szintén bérleti konstrukcióban üzemeltettek, azonban a felmerülő megrendelői igények teljesítéséhez szükséges termelő berendezések beszerzése megtörtént.
Innentől a termelés már saját gépparkkal és eszközökkel történt, melynek bővítése és korszerűsítése a termékek figyelembevételével napjainkig folyamatossá vált.
2002-ben a további termelésnövekedés és költséghatékonyság igényelte a saját üzemcsarnok megvásárlását, melynek következményeként megvásároltak egy a Budapest frekventált ipari területén található épületet.
Napjainkban ezen a telephelyen üzemel a társaság, ami a bővítések során mára több mint 1000 m2-es üzemet foglal magában.
Így alakult ki mára egy Magyarországon meghatározó szerepet betöltő, modern technológiával rendelkező, jó munkaszervezéssel bíró asztalosipari vállalat, amely az évek alatt továbbra is 100%-os magyar tulajdonban maradt.

BATEKO Asztalosipari Kft. | 1103 Budapest, Noszlopy u. 8-10  | 06 1 260 57 46