Növeld vásárlói körödet!

Szeretnéd erősíteni online jelenlétedet, de nem tudod, hogy hogyan állj neki? Legyen naprakész cégprofilod a profilOLDALAK-on, ahol - releváns kulcsszavak által - megtalálhatóvá válik a cégeddel kapcsolatos minden információ potenciális vevőid számára!

Manapság egy weboldal és a folyamatos online marketing aktivitás elengedhetetlen ahhoz, hogy jelen légy a piacon. A profilOLDALAK segítséget nyújt neked abban, hogy saját céges oldaladon, bármilyen informatív, értékesítést támogató tartalmat megoszthass és azok eljussanak potenciális vásárlóidhoz.

Miért jó ez?
A jól kialakított és naprakész online tartalmak - melyek megtalálhatók leendő vevőid számára - a nap 24 órájában támogatnak az eladásban, mintha egy további munkatársad folyamatosan ügyfélköröd bővítésén dolgozna.

Szolgáltatásainkkal segítünk, hogy eredményeidet maximalizálni tudd. Az ehhez szükséges felületet biztosítjuk a számodra a profilOLDALAK online üzleti katalógusban. Neked csak annyi a dolgod, hogy feltöltsd vonzó tartalmakkal a profilodat, melyre a tevékenységedre, szolgáltatásaidra, termékeidre kereső látogatókat irányítunk!

standard_po Standard megjelenés

standard_icon_profile

Cégprofil
Saját url címen elérhető cégprofilodat, informatív tartalmakkal láthatod el.

standard_icon_admin.

Adminisztráció
Mindig naprakész lehet oldalad, hiszen bármikor módosíthatod online.

standard_icon_email

E-mail üzenetek
E-mail címedre folyamatosan kaphatod a megkereséseket leendő vevőidtől.

standard_icon_stats

Statisztika
Céges oldalad látogatottsági adatait részletes statisztika alapján elemezheted bármikor.

Növeld weboldalad látogatottságát!

Hatékony megoldást keresel weboldalad látogatottságának növeléséhez? A Standard megjelenés segíthet ebben. A profilOLDALAK komoly keresőmarketing tevékenységet folytat annak érdekében, hogy vállalkozásod - a Google és más szabadszavas keresőkben - a regisztrált tevékenységek alapján jól megtalálható legyen. Az innen érkező, konkrétan a cég tevékenységét kereső látogatókat a Te cégprofilodra irányítjuk, ahonnan közvetlenül kapcsolatba léphetnek cégeddel, vagy további információért átkattinthatnak a weboldaladra.

standard_pic_visits
tandard_pic_webpage

Rendelkezz mindig naprakész cégprofillal!

Regisztráld vállalkozásodat még ma, és mobil kompatibilis cégprofilodon mutasd be részletesen szolgáltatásaidat, tevékenységi körödet! Profilodon szinte korlátok nélkül helyezhetsz el tartalmakat szolgáltatásaidról, termékeidről, referenciáidról. Vállalkozásod címét interaktív térkép mutatja útvonaltervező segítségével, a látogatók azonnal kapcsolatba léphetnek veled telefonon és e-mailen egyaránt.Saját profilod közvetlenül elérhető lesz a www.profiloldalak.hu/ateceged formájú címen, melyet saját céges weboldalként is használhatsz, sőt akár saját domain nevet (www.ateceged.hu) is hozzárendelhetsz

standard_pic_webpage

A Standard megjelenés tartalma

 • Saját címen elérhető cégprofil
 • Mobil barát megjelenés
 • Profilkép
 • Főcím, alcím, szlogen
 • Elérhetőségek, nyitvatartás és egyéb adatok
 • Cím megjelenítése interaktív térképen
 • Tevékenységek általános leírása
 • Szolgáltatások, termékek leírása
 • Képgaléria
 • Online adminisztráció
 • Kapcsolatfelvételi űrlap (e-mail üzenet küldése)
 • Megjelenés a profilOLDALAK keresőben
 • SEO kritériumoknak megfelelő kialakítás
 • Látogatottsági statisztika
tandard_screenshot

Folyamatosan segítjük a munkádat!

Cégprofilod létrehozásával nagy lépést tehetsz, vállalkozásod fellendítésében! Keresőoptimalizált felületedet úgy alakítjuk ki, hogy könnyen megtalálhatóvá váljon a potenciális ügyfeleid számára. Az ehhez szükséges tartalmak megfelelő kialakításában is folyamatos támogatást kapsz. Személyesen állunk rendelkezésedre telefonon és e-mailben egyaránt, a felhasználással kapcsolatos segítségnyújtásban.

Kik használják a Standard megjelenést?

Több ezer vállalkozás, olyanok akik felismerték, hogy az online térben a sikeres megjelenés kulcsa a megtalálhatóság.
Tekints meg néhány referenciát a legújabb profilok közül:

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A szolgáltatást előfizetői rendszerben veheted igénybe, melynek díja 14.500 Ft + ÁFA / év. A megrendelést követően átutalással teljesíthető számlát kapsz.

Növelnéd céged láthatóságát az online térben?
Cégprofilod hozzájárul ahhoz, hogy minél többen megtaláljanak. Rendeld meg most, és válj elérhetővé a potenciális vevőid számára!

Pontosan célzott hirdetések

Tedd közzé aktuális ajánlataidat a profilOLDALAK-on és kerülj a lista élére! Érj el nagyságrendekkel több látogatót, mint versenytársaid! Lépj szintet a Prémium csomagunkkal!

advert_screenshot

Prémium szolgáltatás

Hozd létre hirdetéseidet pár kattintással, töltsd fel legjobb minőségű képeidet és írj részletesen szolgáltatásodról! Így megsokszorozhatod a cégprofilodra érkező látogatók és konkrét érdeklődők számát.!

Hirdetéseid a profilod számára legrelevánsabb kulcsszavakra jelennek meg, és a kapcsolódó találati oldalakon is elérhetővé válnak. Ezáltal azon látogatókhoz juthatsz el, akik a Te szolgáltatásod iránt érdeklődnek a leginkább.

A képekkel ellátott ajánlataid a találati listát megelőzve, az oldal tetején fogják felkelteni potenciális vevőid figyelmét. Céged a találati lista elejére kerül, adatlapodon pedig megjelennek aktuális ajánlataid is.

Cégprofilod hirdetései a Google és más szabadszavas keresőkben is megjelennek.

Az érdeklődők a megadott elérhetőségeiden vagy közvetlenül a profitOLDALAK cégprofilodon keresztül e-mail formájában léphetnek kapcsolatba veled.

Hirdetéseidet bármikor módosíthatod online, és az elért eredményeket részletes statisztikák alapján ki is tudod értékelni.

A hirdetési költségek megjelenéstől és kattintás számtól függetlenül fix negyedéves díjak mellett előre tervezhetőek lesznek a számodra.

Kik hirdetnek a Prémium szolgáltatással?

Olyan ügyfeleink, akik komolyan gondolják az online reklámok hasznosítását és folyamatosan új vevőket kívánnak szerezni a segítségünkkel.
Tekints meg néhány referenciát az aktív hirdetők közül:

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A Prémium szolgáltatást előfizetői rendszerben veheted igénybe, amelynek díja bruttó 19.500 Ft + ÁFA / 3 hónap. A megrendelést követően átutalással teljesíthető számlát kapsz. A szolgáltatás igényléséhez rendelkezned kell regisztrált cégprofillal.

Hatékonyabbá tennéd céges profilodat?
Rendeld meg még ma a Standard megjelenéssel együtt a Prémium szolgáltatást is és élvezd a célzott reklámoknak köszönhető előnyöket! Hirdetéseid a profilOLDALAK-on hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több látogatót szerezz oldaladra és növeld vevőid számát.