profilOLDALAK logo

RELAX STÚDIÓ

az egészségmegőrzés szolgálatában

logo
Az egészség megőrzése és karbantartása mindenki számára könnyebb és kifizetődőbb, mint a betegségek kezelése.
Barátfalvy Irén EV.
Telefon: 30/265-7310

Szolgáltatások:

  • Preventív egészségmegőrzés
  • Infraszauna
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A Relax Stúdió profilja a tudatos egészségmegőrzés, közérzetjavítás, vitalitásnövelés,stresszoldás.
Szolgáltatást végzünk fekvő infraszaunával, Bioptron lámpával, BEMER mágnesterápiás készülékkel, Vitalitásnövelő készülékkel. Készülékeink használatával immunrendszer-erősítés, stresszoldás, méregtelenítés, általános regeneráció, relaxáció érhető el.

A RelaxBolt webáruházban forgalmazott termékeink természetes alapanyagú, növényi eredetű, szintetikus anyagoktól mentes készítmények: táplálékkiegészítők, vitaminok, teák, holt-tengeri termékek, naturkozmetikumok, arc és test karbantartására szolgáló készülékek és termékek, ezüst- és rézszálas textiliák, FLAVIN-termékek, őssejtszaporító,- növelő készítmények, hajterápiára szolgáló anyagok, természetes alapanyagú, növényi eredetű tisztálkodási szerek.
gyógylámpák, víztisztító készülékek.

A Relax Stúdió létrehozásának ötletét az elsődleges prevenció, az egészségmegőrzés fontossága adta.
Meggyőződésem, hogy az ember testi, lelki, szellemi egyensúlyát csak tudatos egészségmegőrzéssel tarthatja fenn. Ennek a harmóniának a megszerzésében és fenntartásában igyekszünk segítséget nyújtani készülékeinkkel, termékeinkkel.
A Relax Stúdió készülékei és termékei - a regeneráció elvének érvényesítésével - a szervezet védekező mechanizmusának aktiválását segítik. Akik igénybe veszik szolgáltatásainkat és használják termékeinket, elősegítik szervezetük egészségmegőrzését, vitalitásnövelését, közérzetjavítását.
2004 óta állunk azoknak a Vendégeknek a rendelkezésére, akik már felismerték és elfogadják a megelőzés fontosságát és tesznek is ennek érdekében.
2005-től forgalmazzuk a RelaxBolt webáruházban az egészségmegőrzést segítő termékeket.

Forgalmazott termékeink természetes alapanyagú, növényi eredetű, szintetikus anyagoktól mentes készítmények: táplálékkiegészítők, vitaminok, teák, holt-tengeri termékek, naturkozmetikumok, arc és test karbantartására szolgáló készülékek és termékek, ezüst- és rézszálas textiliák, FLAVIN-termékek, őssejtszaporító,- növelő készítmények, hajterápiára szolgáló anyagok, természetes alapanyagú, növényi eredetű tisztálkodási szerek, gyógylámpák, víztisztító készülékek, mágnesterápiás készülék.

Barátfalvy Irén

Barátfalvy Irén EV. | 1111 Budapest, Bercsényi u. 6. II/10.  | 30/265-7310

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: