profilOLDALAK logo

Adótanácsadás

Te is elveszel az adótörvények folyamatosan változó és egyre összetettebb rendszerében? Mi segítünk kiigazodni. Az adóbevallás szakszerű elkészítése minden vállalkozás életében elengedhetetlen, és a költségek megfelelő elosztása minden cégnek az érdeke.

Induló vállalkozások esetében különösen fontos, hogy a megfelelő adózási formát válassza ki. A folyamatosan alakuló jogszabályváltozások nyomon követése nem egyszerű feladat, különösen kezdő vállalkozók számára. Legyen szó meglévő, vagy új vállalkozásról a BB könyvelés professzionális szakemberei segítenek megtalálni a leghatékonyabb költségcsökkentő megoldásokat, amelyekkel céged hosszútávon jelentős összegeket takaríthat meg.

Együttműködésünk során naprakész információkkal látunk el az új törvényváltozásokat figyelembe véve. NAV ellenőrzés előtt pedig felkészítjük vállalkozásodat, az ellenőrzés típusához igazodva. 

Adóhatósági ellenőrzések során képviseletet nyújtunk céged számára, az adóbevallás ellenőrzés befejezésével pedig szükség esetén jogorvoslatot nyújtunk.

Miben tudunk segíteni? 

  • Elkészítjük adóbevallásodat,
  • Felkészítünk a NAV ellenőrzésre,
  • Teljes képviseletet biztosítunk az adóhatóságok előtt,
  • Nemzetközi adózásban is jártasok vagyunk.

Miért jó, ha van egy adótanácsadód?

  • Speciális kérdésekre kaphatsz választ naprakész kollégáinktól,
  • Optimalizálhatod vállalkozásod befizetendő adóit,
  • Új cég alapítása előtt segítünk kiválasztani a cégformát,
  • Az adócsökkentési lehetőségek által jelentős összegeket takaríthatsz meg.

Adótanácsadásra lenne szükséged? Keress minket bizalommal adóbevallás készítés, adóminimalizálás, nemzetközi adózás kapcsán! 

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Aktuális ajánlatok
actionImage

KÖNYVELÉS

Miért fontos, hogy vállalkozásodnak legyen könyvelője? Mindenképpen szükséges a könyvelését vezetni, hiszen minden vállalkozásnak kötelező évente egyszer egy olyan átfogó elszámolást...
actionImage

BÉRSZÁMFEJTÉS

Tudjuk, hogy a bérszámfejtés az egyik legkényesebb terület egy cég életében. Nem vagy ezzel egyedül, a legtöbb vállalkozás számára ez egy bonyolult feladat. A szerteágazó rendelkezések...
actionImage

ADÓTANÁCSADÁS

Te is elveszel az adótörvények folyamatosan változó és egyre összetettebb rendszerében? Mi segítünk kiigazodni. Az adóbevallás szakszerű elkészítése minden vállalkozás életében elengedhetetlen,...
nextBtn
prevBtn
BB Profil Kft | 9400 Sopron, Frankenburg út 2/I  | 06-70/424-96-92

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: