profilOLDALAK logo

Megvalósítás- Vállalkozás felépítése lépésről lépésre

Az egyik dolog, amin minden cégtulajdonos osztozik céljaként az az, hogy a csúcson legyen, vagy sikereket érjen el az „üzleten” keresztül. De mik azok a dolgok, amelyek befolyásolhatják a sikeredet és a céljaidat? Nos, íme néhány:

  • Hogyan tervezel meg a dolgokat.

Ne feledd, hogy az üzleti tervezés mindig létfontosságú szerepet fog játszani az elérni kívánt vállalkozásban. Nem szükséges, hogy csak A-tervvel rendelkezzen – jobb, ha van B-, C- vagy akár D-terv. 

  • Az elérni kívánt célok.

Ne gondolj arra, hogy néhány napos vállalkozásalapítás után már olyan gyorsan visszakaphatod a befektetésed, mint egy lámpa felkapcsolása. 

  • Kihívások az úton.

Nem mondom, hogy könnyű, de az út végén garantálom, hogy elégedett leszel

  • Az iparággal kapcsolatos információk.

Személy szerint ez az egyik legjobb dolog, amelyet figyelembe kell venni. Ezért fontos ezt jól elsajátítani! A tanulás mindig csodálatos lesz, mindig van hova fejlődni.

Megtanuljuk  „Hogyan írjunk nyerő üzleti tervet” . Sok évet töltöttem különböző technológiával foglalkozó vállalkozások vezetésével, így az évek során láttam és megalkottam az üzleti tervek megfelelő részét. Módszerem átfogó, és az üzleti modell vázát stratégiai eszközként használja az üzleti terv moduláris felépítéséhez.  A terv olyan kulcsfontosságú területeket tartalmaz, mint az értékesítés-marketing, a tényleges üzleti modell, partnerek, kulcsfolyamatok, kulcspozíciók és szerepkörök, célpiac és környezet- elemzés, kommunikációs csatornák, ügyfélkapcsolatok kezelése, valamint bevételi és költségmodellek. 

A módszer  éles, világos és tele van olyan információkkal, amelyekre minden üzletembernek szüksége van karrierje egy pontján.

Ez egy olyaneljárás, amely a stratégiai és jól átgondolt üzleti terv megalkotásának fontosságára összpontosít, mint a modern üzleti élet sikerének szükséges összetevőjére.

 

Ha a fenti felsorolásban megtalálta a megoldásra váró feladatot, akkor a 30/204-2554-es telefonszámon, vagy az itt található modul segítségével kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha e-mailben egyszerűbb számodra a kapcsolatfelvétel, írj az info.vallalkozasfejlesztes@gmail.com e-mail címre

Várjuk megkeresését!

Köszönjük, hogy minket választ!

Vállalkozásfejlesztés
Telefon: 06-30/204-2554

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Aktuális ajánlatok
actionImage

KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA

Lépésről lépésre vállalkozásindítási útmutató, ötlettől a valóságig, ami nem csak új, hanem a vállalkozás kezdetén lévőknek is hasznos információkat tartalmazhat.Megtudhatod, hogy...
actionImage

VÁLLALKOZÁS FELÉPÍTÉSE

Jövőkép/célpiacMegtervezzük a vállalkozás-tulajdonos jövőképét (Hol akar lenni 5-10 év múlva, mit akar elérni)A jövőképhez hozzárendeljük a szükséges erőforrásokat, kompetenciákat,A...
actionImage

TERVEZÉS

Stratégiai tervet , marketingtervet készítünkTermékelemzést és ár-képzési startégiát alkotunk, meghatározzuk mennyi szolgáltatást/terméket  kell eladni adott áron, hogy  nyereséget...
actionImage

MEGVALÓSÍTÁS- VÁLLALKOZÁS FELÉPÍTÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Az egyik dolog, amin minden cégtulajdonos osztozik céljaként az az, hogy a csúcson legyen, vagy sikereket érjen el az „üzleten” keresztül. De mik azok a dolgok, amelyek befolyásolhatják...
nextBtn
prevBtn
Vállalkozásfejlesztés | 8800 Nagykanizsa, Pipacs u. 16.  | 06-30/204-2554

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: