profilOLDALAK logo

Megvalósítás- Vállalkozás felépítése lépésről lépésre

Az egyik dolog, amin minden cégtulajdonos osztozik céljaként az az, hogy a csúcson legyen, vagy sikereket érjen el az „üzleten” keresztül. De mik azok a dolgok, amelyek befolyásolhatják a sikeredet és a céljaidat? Nos, íme néhány:

  • Hogyan tervezel meg a dolgokat.

Ne feledd, hogy az üzleti tervezés mindig létfontosságú szerepet fog játszani az elérni kívánt vállalkozásban. Nem szükséges, hogy csak A-tervvel rendelkezz – jobb, ha van B-, C- vagy akár D-terv. 

  • Az elérni kívánt célok.

Ne gondolj arra, hogy néhány napos vállalkozásalapítás után már olyan gyorsan visszakaphatod a befektetésed, mint egy lámpa felkapcsolása. 

  • Kihívások az úton.

Nem mondom, hogy könnyű, de az út végén garantálom, hogy elégedett leszel

  • Az iparággal kapcsolatos információk.

Személy szerint ez az egyik legjobb dolog, amelyet figyelembe kell venni. Ezért fontos ezt jól elsajátítani! A tanulás mindig csodálatos lesz, mindig van hova fejlődni.

Megtanuljuk  „Hogyan írjunk nyerő üzleti tervet” . Sok évet töltöttem különböző technológiával foglalkozó vállalkozások vezetésével, így az évek során láttam és megalkottam az üzleti tervek megfelelő részét. Módszerem átfogó, és az üzleti modell vázát stratégiai eszközként használja az üzleti terv moduláris felépítéséhez.  A terv olyan kulcsfontosságú területeket tartalmaz, mint az értékesítés-marketing, a tényleges üzleti modell, partnerek, kulcsfolyamatok, kulcspozíciók és szerepkörök, célpiac és környezet- elemzés, kommunikációs csatornák, ügyfélkapcsolatok kezelése, valamint bevételi és költségmodellek. 

A módszer  éles, világos és tele van olyan információkkal, amelyekre minden üzletembernek szüksége van karrierje egy pontján.

Ez egy olyan eljárás, amely a stratégiai és jól átgondolt üzleti terv megalkotásának fontosságára összpontosít, mint a modern üzleti élet sikerének szükséges összetevőjére.

 

Ha a fenti felsorolásban megtaláltad a megoldásra váró feladatot, akkor a 30/204-2554-es telefonszámon, vagy az itt található modul segítségével kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha e-mailben egyszerűbb számodra a kapcsolatfelvétel, írj az info.vallalkozasfejlesztes@gmail.com e-mail címre

Várom megkeresésedet!

Köszönöm, hogy minket választottál!

Bocskor Anikó E.V. Business Consulting
Telefon: +36302042554

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Aktuális ajánlatok
actionImage

KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOK INDÍTÁSA

Lépésről lépésre vállalkozásindítási útmutató, ötlettől a valóságig, ami nem csak új, hanem a vállalkozás kezdetén lévőknek is hasznos információkat tartalmazhat.Megtudhatod, hogy...
actionImage

VÁLLALKOZÁS FELÉPÍTÉSE

Jövőkép/célpiacMegtervezzük a vállalkozás-tulajdonos jövőképét (Hol akar lenni 5-10 év múlva, mit akar elérni)A jövőképhez hozzárendeljük a szükséges erőforrásokat, kompetenciákat,A...
actionImage

TERVEZÉS

Stratégiai tervet , marketingtervet készítünkTermékelemzést és ár-képzési startégiát alkotunk, meghatározzuk mennyi szolgáltatást/terméket  kell eladni adott áron, hogy  nyereséget...
actionImage

MEGVALÓSÍTÁS- VÁLLALKOZÁS FELÉPÍTÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Az egyik dolog, amin minden cégtulajdonos osztozik céljaként az az, hogy a csúcson legyen, vagy sikereket érjen el az „üzleten” keresztül. De mik azok a dolgok, amelyek befolyásolhatják...
actionImage

NÖVEKVŐ VÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSE

A vállalkozásfejlesztés feladata rendkívül ijesztő, különösen annak, aki hozzászokott a gyakorlati/technikai szintű munkavégzéshez, és a technikusból a vezetőségbe lép át.Egy növekvő...
nextBtn
prevBtn
Bocskor Anikó E.V. Business Consulting | 8800 Nagykanizsa, Pipacs u.16.  | +36302042554

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: