profilOLDALAK > Vackor Óvoda
openHeader
closeHeader

Vackor Óvoda

Nagykanizsa, Platán sos 8/B.
Tagóvoda: Nagykanizsa, Kossuth tér 6.
Vackor Óvoda
Cím: 8800 Nagykanizsa, Platán sor 8/B.
Tel.: 93/313-394
Fax: 93/313-394
Alapítvány kuraturiumi elnöke: Mész Jánosné
Óvodavezető: Polgár Péterné Jutka
Nyitvatartás: H - P: 7 - 17 óráig
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

VACKOR ÓVODA
Óvodánk 175 férőhelyes
A család bensőséges légkörét az óvodánk egészíti ki, elfogadó, együttműködő, derűs légkörével, amelyben a gyermekek személysége harmonikusan fejlődhet. Dolgozóink gyermekszeretete, gyermekek iránti tisztelete, elfogadó, segítő és együttműködő készsége biztosítja a gyermekek számára, hogy a mindennapok során élvezzék a kisgyermekkor örömteli életét.

Központi óvoda: 8800 Nagykanizsa, Platán sor 8/B.
Tel./Fax.: 93/313-394
A Keleti városrészben az emeletes házak gyűrűjében, védetten a járművek forgalmától, fákkal, bokrokkal, virággal parkosított esztétikus környezetben helyezkedik el. A földszintes, egyedi fűtéses, három csoporttal működő épületben a mosdó, öltöző, csoportszobák átjárhatósága a családi ház jellegét tükrözi. Belül is éreztetjük ezt a hangulatot, nyitott ajtóval várjuk nemcsak a gyermekeket, a szülőket is.

Tagóvoda: 8800 Nagykanizsa, Kossuth tér 6.
Tel.: 93/314-054
A város központjában helyezkedik el, kedvező fekvése, zöldövezettel határolt udvara alkalmassá teszi gyermekeink egészségének megőrzésére, az önfeledt játék kibontakoztatására. A modernvonalú, kétszintes épületben, négy csoportszobában folyik a nevelés. Minden csoporthoz külön mosdó, öltöző és terasz tartozik. A földszinten található tágas aula a testnevelési foglalkozások és más egyéb nagy teret igénylő tevékenységek szervezésére szolgál.

Játssz, mozdulj, mesélj nevelési programunk célja: Óvodásaink egészséges, érzelem - és élménygazdag, harmonikus fejlődésének elősegítése, a játékos, a sokmozgásos életforma megteremtésével, anyanyelvi nevelés komplex lehetőségeinek felhasználásával az életkori, egyéni sajátosságok és az eltérő fejlődési ütem, a speciális fejlesztést igénylő gyermekek ellátásának figyelembevételével.

Sokféle és sokszínű tevékenységekkel formáljuk egészséges életmódjukat, intellektuális képességeiket, érzelmeiket, erkölcsi értékítéleteiket, társas kapcsolataikat, tudásukat és kibontakoztathatjuk egyéni képességeiket. Mindehhez kínáljuk a játékkal együtt, a napi élményt jelentő bábozást, drámajátékot, a vízhez szoktatást, a gyalogtúrákat, kirándulásokat, a tartásjavító és lábtornát, valamint a vizuális tehetséggondozást.
Jól kiépített hagyományrendszerrel sok alkalmat biztosítunk közös programokkal is arra, hogy gyermekeinknek minél több együttes élményben legyen részük. Rendszeresen részt veszünk rajzpályázatokon, vers-mesemondó versenyeken, bábfesztiválokon, sportversenyeken, színház-, múzeum-, kiállítás látogatásokon. A város óvodásait összefogva évente két alkalommal megszervezzük a FICÁNKOLÓ című "óvodások műsorát óvodásoknak".
Nevelőmunkánkhoz a feltételek adottak. Megújításukra folyamatosan törekszünk pályázatokkal és a Platán sori VACKOR ÓVODA Gyermekeiért Alapítvány működtetésével.
Oktatás
Gyermekvédelem
Rendezvényeink
A város óvodásait összefogva évente két alkalommal megszervezzük a FICÁNKOLÓ című "óvodások műsorát óvodásoknak".
Óvoda fenntartás
Alapítvány
Anyanyelvi nevelés
Óvodapedagógia
Pályázat
Egészségvédelem

Vackor Óvoda

Cím: 8800 Nagykanizsa, Platán sor 8/B.
Tel.: 93/313-394
Fax: 93/313-394
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing