profilOLDALAK logo

Számla-Rend Könyvelőiroda

Teljes körű könyvelési szolgáltatás

logo
Vállalkozása megérdemli, hogy könyvelését, pénzügyeit, magasan képzett, hozzáértő szakemberek végezzék! Hívjon bennünket most! Budapesten: Horváth Andrea 30/278-7999 Székesfehérváron: Tisler Ágnes 30/922-0804
Számla-Rend Kft.
Telefon: 30/278-7999

Székesfehérvári irodánk telefonszáma: 30/922-0804
Budapesti irodánk telefonszáma: 30/278-7999

Szolgáltatások:

  • Egyéni és társas vállalkozások könyvelése
  • Hiteltanácsadás, Hitelügyintézés
  • TB ügyintézés
  • Hitelközvetítés
  • Pályázatírás
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését KATA, KIVA és EVA adózási formában. Pontosan, határidőre elvégezzük a könyvelést, bérszámfejtést, intézzük TB ügyeit, elkészítjük és benyújtjuk adatszolgáltatását elektronikus formában.

Vállalkozásunk családi vállkozás, mindegyik tagja Közgazdaságtudomyányi Egyetemet végzett mérlegképes könyvelő. Szakmai múltunk, valamint ügyvéddel és könyvvizsgálóval kialakított szoros kapcsolat a garancia arra, hogy a könyvelés, számvitel, pénzügy és jogszabályok alkalmazása, valamint pályázat írása és cége hitelezése területén az összes kihívásnak meg tudunk felelni, partnereink problémáira képesek vagyunk optimális választ kidolgozni.

Nincs megelégedve könyvelőjével? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, egy ingyenes konzultáció keretében megbeszéljük a teendőket. A könyvelő váltást velünk zökkenőmentesen lebonyolíthatja, akár év közben is.

A Számla-Rend Könyvelőiroda alapvető célja, hogy ügyfeleinek egyénre szabott, pontos, szakmailag kifogástalan szolgáltatást nyújtson. Meghatározó számunkra a partnereinkkel kialakítandó hosszú távú együttműködés, ez pedig csak precíz munkával, ügyfeleink érdekeinek maximális figyelembe vételével, partneri viszonyban érhető el.

Hívjon bennünket, kérjen időpontot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Szolgáltatásaink:


Számla-Rend Kft. | 1192 Budapest, Kund utca 13/3.  | 30/278-7999

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: