profilOLDALAK logo

PEFOR Fémforgácsoló-Kovácsoló Kft.

logo
PEFOR Fémforgácsoló-Kovácsoló Kft.
Telefon: 06 26 530 323

Fax: 06 26 530 322

Szolgáltatások:

  • Fémfeldolgozás
  • Esztergálás
  • Kovács
  • Forgácsolás
  • Marás
  • Lakatos
  • Hegesztés-Lakatos munka
  • Lakatosipari, és fémforgácsolási munkák végzése
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A társaságunk elsősorban műszaki dokumentáció alapján, más ipari vállalatok által épített gépekbe, berendezésekbe, gyárt különböző alapanyagú alkatrészeket, illetve komplett készülékeket.
Ezek a termékek általában kis és közepes szériás termékek, azonban megtalálhatóak közöttük az egyedi alkatrészek is.
Cégünket elsősorban a sokoldalúság jellemzi, így képesek vagyunk legyártani olyan termékeket is, amelyeket más hasonló vállalkozások nem tudnak, vagy nem akarnak legyártani.
Partnereinknek komplett szolgáltatást végzünk a műszaki tervezéstől, a prototípuskészítésen át a sorozatgyártásig.
A gyártás során esztergálást, marást, csiszolást, fúrást, köszörülést, fűrészelést, szerszámgyártást, szabadkézi és sülyesztékes kovácsolást, hőkezelést, bevonatolást, különleges kikészítést és összeszerelési technológiákat alkalmazunk.
Egyes technológiáknál stratégiai szerződéses alvállalkozóink is segítségünkre vannak, akik segítségével a legkülönlegesebb technológiák sem jelenthetnek problémát.
Az alapanyag, illetve egyéb kiegészítők beszállításához szükséges együttműködő partnerekkel szigorú keretszerződéseket kötünk, melynek értelmében záros időn belül kötelesek a megrendelt árút részünkre biztosítani.
Napjainkban közel 500 féle alkatrészt és berendezést gyártunk melynek alapanyaga lehet általános acél, alumínium, rozsdamentes vagy saválló acél, öntvény, bármely műanyag vagy plexi.

Gépparkunk: : Fej/Síkesztergák, Csúcsesztergák, Programvezérlésű esztergák, CNC esztergák, Automata szálesztergák, Másolóesztergák, Menethengerlő gép, Marógépek, Függőleges megmunkálóközpont, Csúcsköszörű, Csúcsnélküli köszörű, Élköszörű, Automata Fűrészgépek, Többorsós Fúrógép, CO és AWI hegesztőgépek, Légkalapács, Excenter prések, Frikciós prések, Vízszintes kovácsológépek, Szemcseszóró berendezés, Szikraforgácsoló gép (tömb)

A PEFOR Fémforgácsoló-Kovácsoló KFT. jogelődjét Petrozsényi József alapította 1987-ben mint kisipari egyéni vállalkozást, amely az alapítás után néhány évig autóipari alkatrészek utángyártásával foglalkozott.
1992-ben a vállalkozás átalakult Német-Magyar vegyes tulajdonú gazdasági szervezetté és különböző forgácsolt alkatrészekkel megkezdte exportszállításait a Németországi és Svájci anyacég felé.
Eközben a folyamatos bővítéseknek köszönhetően a társaság a belföldi piacát is növelni tudta.
2000-ben a Német partner kiválását követően a cég ismét 100%-os Magyar tulajdonba került, ám ez egyben az anyacéggel kötött szerződések felmondását is jelentette.
Ezt követően egy új stratégiára volt szükség, ahol fontos volt, hogy a Nyugat-európai igényeket figyelembe vegyük, és az eddig elsajátított külföldi eszméket, valamint a hagyományainkat tovább folytathassuk.
Ennek eredményekképpen számos piacvezető, hazai, és külföldi, ám elsősorban Német tulajdonú vállalatoknak lehetünk különböző alapanyagú forgácsolt alkatrészekkel a beszállítói.
2002. év elején a vállalat megvásárolt egy több évtizede működő kovácsolt gépi alkatrészeket gyártó patinás üzemet, kiterjesztve ezzel munkáját a szerszámgyártás, bérkovácsolás és a kovácsolt gépi alkatrészek, és azok megmunkálásának területére.
Természetesen büszkék vagyunk arra, hogy az egyes iparágak vezető vállalatainak a beszállítói lehetünk, és hogy a kölcsönös jó kapcsolatnak köszönhetően hatékonyan segíthetjük egymás munkáját.
Azonban folyamatosan ügyelünk arra, hogy a kisebb belföldi megrendeléseknek is folyamatosan eleget tudjunk tenni.
Célunk és egyben filozófiánk, hogy a megrendelőnk partnerünknek érezze magát, és hogy mindenkor a legmagasabb minőségben, határidőre és versenyképes áron nyújthassuk át neki a legyártott terméket.

PEFOR Fémforgácsoló-Kovácsoló Kft. | 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 28.  | 06 26 530 323

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: