profilOLDALAK logo

MONACO Esküvői-, Alkalmiruha Szalon

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!" -Keczeli Zoltánné, stylist

logo
MAGGIE SOTTERO, BENJAMIN ROBERTS, MODECA, EURO BRIDE, SHALIA SPOSA -Velünk a világ!
MONACO Esküvői-, Alkalmiruha Szalon
Telefon: 06 30 393-2302

Nyitvatartás: Munkanapokon 9.30-17.00 és Szombaton 9.00-12.00
Iwiw: A közösségi portálon bepillantást nyerhet hozzánk:

Szolgáltatások:

  • Elsőáldozó ruhák és kellékek
  • Bálok, megnyitók fellépői
  • Ruhakölcsönzés
  • Esküvői ruhakölcsönzö
  • Esküvői szolgáltatások
  • Menyasszonyi ruhák és kellékek
  • Menyasszonyi ruhakölcsönző
  • Alkalmi ruhák
  • Jelmezek
  • Esküvői divat
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
"Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon, egy kicsit csalfa legyen, egy kicsit hű, egy kicsit formás legyen, egy kicsit vékony, egy kicsit okos legyen és gyönyörű" - énekli a régi opera sláger.

Ennél jobban meghatározni nem tudom, hogy milyen legyen az igazi, elragadó "Nő".
MINDENESETRE SZALONUNK HOZZÁÉRTŐ SZEMÉLYZETE SEGÍT ÖNNEK A RUHÁJA KIVÁLASZTÁSAKOR, HOGY ÉLETE KÜLÖNLEGES ESEMÉNYEIN EZT AZ ÉRZÉST ÉLJE ÁT!

Keczeli Zoltánné
stylist, üzletvezető

MAGGIE SOTTERO, BENJAMIN ROBERTS, MODECA, EURO BRIDE, CONSTANTINA, SHALIA SPOSA.

Mindezeket a világszerte elismertséget és magas minőséget garantáló csodaszép esküvői ruhákat vásárolhatja és kölcsönözheti nálunk.
A felülmúlhatatlan tervezésű, a legkívánatosabb és leggyönyörűbb NŐ érzetét nyújtó, csodálatot kiváltó menyasszonyi ruhák sokak számára elérhetőek szalonunkban a magyarországi keresethez igazított, meglepően kedvező áruk miatt.

A LEGFRISSEBB DIVAT, A LEGOLCSÓBB, MÁRKAVÉDELMI ÁRAK!

Többszáz modellből álló ruhakészletünkből azonnal próbálhat, a cégkatalógusainkból és a forgalmazó anyacégek honlapjain fennlévő többezer ruha közül, méret és színkívánsága szerint, 3,5-5 hónapos megrendelési határidővel, akár első felvételre is rendelhet! (lásd lap alján lévő linkeknél!)

Az esküvőkhöz tartozó valamennyi női-, férfi- és gyermek öltözeten kívűl egyéb alkalmakra, pl. bálokhoz, szalagavatókhoz is széles kínálatot nyújtunk mind ruhából, mind kiegészítőkből. Farsang idején jelmezek kölcsönözhetők!

MISS WORLD HUNGARY, MISS BALATON, valamint regionális, mint pl. a ZALA SZÉPE választásokon alkalmi és báli ruháinkban évek óta szépségkirálynői, udvarhölgyi, és döntős helyezéseket értek el a nevező hölgyek.

Aki bennünket választ, az a szakmai hozzáértésünket, stylist tanácsadásunkat, évtizedes tapasztalatunkat ingyenesen kapja, a sikere garantált!
A kedves Megrendelő a nagy napon majd úgy érzi magát, mint a Sztár a rivaldafényben! Legyen Ön a királynő (király)!

Válassza Ön is a Dunántúl egyik vezető ruhakölcsönzőjét, megbízhatóságot garantáló, gondos, preciz 13 éves szakmai múltjával!
AZ ÖN SIKERE A MI SIKERÜNK!

Sok szeretettel várjuk!

Keczeli Zoltánné
stylist, üzletvezető

MONACO Esküvői-, Alkalmiruha Szalon | 8360 Keszthely, Rákóczi út 13.sz. alatt, a belvárosban, privát parkolóval állunk ügyfeleink szolgálatára.  | 06 30 393-2302