profilOLDALAK > Létkerék Kft.
openHeader
closeHeader

Létkerék Kft. - Szeged

A tudatosság kapuja
Út önmagadhoz!
Létkerék Kft.
Cím: 6723 Szeged, Zöldfa u. 7/C.
Tel.: 20/476-8837
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

Ha érdekel, hogyan aknázhatod ki a rejtett képességeidet és lehetőségeidet, és Szeged elérhető távolságra van Neked, akkor jó helyen jársz.

Tarot, Mátrix és Gyógyulássegítő tanfolyamokkal, klubfoglalkozásokkal, párkapcsolati tanácsadással és sok egyéb érdekességgel várlak.

Kártyajóslás

Ha párkapcsolati problémával küzdesz, és szeretnéd megoldani a helyzetet, akkor a Tarot kártyajóslás tud Neked segíteni abban, hogy megtaláld a számodra legjobban működő megoldásokat. Gyakorlatias tanácsokkal segítek, hogy könnyebben túl tudj jutni a nehézségeken.

Tarot tanfolyam

Kiscsoportos tanfolyamokon elsajátíthatod azt a tudást, hogyan kaphatsz minden kérdésedre választ a Tarot kártyától. Innentől folyamatosan lesz egy saját tanácsadód, amely mindig a számodra legjobb irányba terel, ha tanácstalan vagy.

Ha egyedül szeretnél tanulni, vagy már elhaladtál a Tarot kártya rejtelmeiben, és plusz órákra, konzultációra van szükséged, Egyéni Tarot órák keretében erre is van lehetőséged.

Kapcsolatteremtő Gyógyítás

Lelki problémák, stresszek, testi tünetek forradalmian új megközelítése. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás visszaállítja a test-lélek-szellem egyensúlyát, és segít beindítani a mindannyiunkban működő öngyógyító folyamatokat.

Mátrixvalóság tanfolyam

Ha nem csak sejted és látod, hogy léteznek csodák, de szeretnél Te magad tudatos csodateremtővé válni, akkor ez a tanfolyam Neked szól.


Létkerék Kft.

Cím: 6723 Szeged, Zöldfa u. 7/C.
Tel.: 20/476-8837
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing