profilOLDALAK logo

Takarítás, zöldterület kezelés, parkgondozás, fertőtlenítő takarítás, alpin munkák, rágcsálóírtás, rovarirtás

Budapest, Győr, Székesfehérvár, Gödöllő, Szentendre, Vác, Pannonhalma

Tisztaság megbízható forrásból!
LASOCEE KFT
Telefon: 06-20/364-4900

E-mail cím: info@lasoceeclean.hu

Szolgáltatások:

  • Alpintechnika
  • Épületek takarítása
  • Rágcsálóirtás
  • Takarítás
  • Festés utáni takarítás
  • Parkgondozás
  • Mühelyek takarítása
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Cégünk országos szinten vállal napi takarításokat, egyszeri vagy rendszeres nagytakarításokat, épités utáni pipere takarítást, valamint teljes körű takarítási és zöldterület gondozási feladatokat. Emellett cégünk őrzés-védés és vagyonvédelmi illetve műszaki karbantartási szolgáltatással rendelkezik. Területi vezetőink e-mail fogadására is alkalmas telefonnal a nap 24 órájában elérhetőek.  A Lasocee Kft. országos lefedettséggel, kiváló minőségben és kedvező árakkal dolgozik.

Az ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás után széleskörű szolgáltatást és költséghatékony kivitelezést biztosítunk Megrendelőink számára a legkorszerűbb technológiát alkalmazva.

A megbízási területeken dolgozó takarító személyzet munkáját szakmailag felkészült, szakmai vizsgával rendelkező, gyakorlott, régóta a takarítási iparágban tevékenykedő, folyamatosan elérhető területi vezetők koordinálják az ország egész területén. Erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező dolgozóink kulturált megjelenése alapvető szempont munkavégzésünk során, ezért minden alkalmazottunk kötelezően céges formaruhát visel. Munkatársaink kompetenciáinak fejlesztése szempontjából fontosnak tartjuk a folyamatos képzést.

Cégünk tapasztalt, sok éve a szakmában dolgozó szakemberek összefogásából alakult. Törekvésünk, hogy partnereink részére olyan komplex takarítási, őrzés-védési, zöldterület gondozási és műszaki karbantartási szolgáltatást kínáljunk, melyek lehetővé teszik, hogy e sokféle szolgáltatás elvégzésekor csupán egy szolgáltatóval kelljen együttműködniük. Ezáltal megrendelőink egyenletesen kiváló minőségi szintet és jelentős költségcsökkentéseket érhetnek el. A Lasocee Kft. managementjét magasan képzett, jól felkészült ügyvezetés alkotja, akik nagy tapasztalattal és lelkesen dolgoznak a cég minél pozitívabb megítélésén.

A takarítási tevékenység során kiemelt fontossággal bír, hogy a legmagasabb szintű környezetvédelmi szempontoknak megfelelő tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk, amelyek biztosítják az optimális tisztaságot és állagmegóvást. Folyamatos beruházással  fejlesztjük eszközparkunkat azért, hogy gépparkunk a takarításban, zöldterület gondozásban szükséges összes eszközt felölelje, amely ezáltal képessé teszi cégünk rugalmas működését minden területeken. Gépeink környezetbarát ECHO technológiával működnek, amely a víz elektromos aktivizálásán keresztül fejti ki tisztító hatását. 


Takarítás, parkgondozás, rágcsálóírtás

Takarítás, fertőtlenítő takarítás
Zöldterület gondozás, parkgondozás
Rovarírtás, rágcsálóírtás
nextBtn
prevBtn
LASOCEE KFT | 1083 Budapest, Baross u.  | 06-20/364-4900

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: