profilOLDALAK logo

Kétkerék Sport

Kétkerék Sport
Telefon: 99-340-431

Nyitvatartás: Hétköznap 09,00 - 18,00 Szombat 09,00 - 12,00

Szolgáltatások:

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Kerékpárok értékesítése (Elsősorban Kelly's kerékpárok, de a Gepida, Olimpia, Giant, Mongoose, Hauser tipusok is megtalálhatóak)
Kerékpáros felszerelések és alkatrészek értékesítése (BBB, Sixsixone, Axo, Kelly's, Truvativ, Shimano, Bike+, Cateye, Zoggie, Acor, Maxxis, Continental, stb.) sisakok, táskák, kesztyűk, védőfelszerelések, alkatrészek.
Kerékpárok gyors és szakszerű javítása, mindig az elvállalt időre teljesítve!

Az 1992-ben alapított kerékpár üzlet egy igazi családi vállalkozás, mely a kerékpárosok szolgálatát tartja legfőbb céljának.
Az alapítás ötlete a sportból ered. A tulajdonos
fia, az akkor még kilencéves kis srác, a bmx fiatal bajnoka: Radasics Vilmos volt, és ahogyan a kis srácból mára felnőtt és az ország egyik legismertebb és legjobb bmx cross versenyzője lett, úgy nőtte ki magát az eredetileg garázsban indított üzletecske is. Ma Sopron frekventált helyén, a Rákóczi utcában található az üzlet és szivesen fogadja az üzletbe betérő kiváncsiskodókat, vásárlókat, vagy éppen a szervíz szolgáltatásait igénybe vevő kerékpárosokat.
Az üzlet tulajdonosa Radasics Tiborné az üzlet előteréből és férje Radasics Tibor a műhelyből, aki munkája mellett rendszeresen szervezi a bmx versenyeket Sopronban és javítja profi versenyző fiának bmx és mtb kerékpárjait is.

Kétkerék Sport | 9400 Sopron, II. Rákóczi Ferenc u. 14  | 99-340-431

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: