profilOLDALAK logo

Masszázs a gyógyulás alternatívája

Legyen érintett...teste egészségéért, lelke szépüléséért

Aki rám talál, ujra önmagára talál
Farkas Kata

Nyitva tartás:: Hétfőtől - péntekig 8-20 óráig
Cim: Relax SPA: Budapest II. Fazekas u. 22
Bejelentkezés :: Tel 201 8719, 06 30 285 5424

Szolgáltatások:

  • Masszőr
  • Reflexológia
  • Gyógymasszázs
homeImage

Kapcsolatfelvétel

  Nem vagyok robot.  
Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Széles körű masszázs választékkal ,mágneses akupunktúrás kezeléssel, lelki blokk oldással, SPA lábfürdős méregtelenítéssel várom azokat akik megtisztelnek bizalmukkal és engem választanak ebben a rohanó világban testi lelki felfrissülést, megtisztulást keresve.
S hogy mért pont engem válasszon , mert abban tudom segíteni, hogy rátaláljon a kincsre ,hogy ujra megtalálja önmagát,a testében és a lelkében talán régen elfeledett, mélyen rejlő harmóniát!!!
Mert én ismerem az Ön döntését...
Aromaterápiás-,Ayurvédikus-,sanshuis-, svéd-, indián forróköves-,indiai fej-,kismama-, cellulit-, thai-, és talpmasszázs , valamint a testradír masszázs technikákat alkalmazom. Az aroma terápiás masszázsom során az illóolajok hatóanyagának finom rezgésű gyógyító ereje érvényesül e lágy , nyugtató masszázs által. A svéd masszázs a fáradt izomzat átdolgozásával frissíti fel a testet, és enged utat az energiák szabad áramlásának. A vulkanikus kövek csodálatos rezgését közvetítem azok számára, akik egy különleges masszázs élményre , az indián forróköves masszázsra vágynak. A tradicionális thai masszázs energia blokkok oldásával állítja vissza a szervezet energetikai egyensúlyát. A talpon lévő reflex zónák stimulálása kihat az egész szervezet öngyógyító folyamatainak beinditására. A píling során az elhalt hámsejtek leradírozásával, megújul a bőr, s egészséges, puha tapintásúvá válik.
Masszázsaim végén a csakrák, energia központjaink harmonizálásához a hang gyógyító rezgését hívom segítségül .
Gyógyító és különleges masszázsaim élményének átadására várom szeretettel az energiával töltődni vágyókat.
A mágneses akupunktúrás kezelés során egyidejűleg kifejtett elektromos és mágneses hatás az akupunktúrás pontok minden eddiginél hatékonyabb stimulálásával aktivizálja a szervezet egyensúlybeállító, öngyógyító képességét, új energiával tölti fel az energia hiányos sejteket , és szerveket.
Amennyiben lelkének is szüksége van gondoskodásra
metamorf lelkiblokk oldással nyujtok segytséget a hozzám forduloknak.
SPA lábfürdős méregtelenítéssel a fizikai test tisztulását segitem.

Az egészség életünk egy fel nem ismert ajándéka jöjjön el , hogy ezt a kincset megőrizzük, vagy újra ébresszük közös erővel és szeretettel a masszázs segytségével !Gyógy, ( svéd, talp, kismama,cellulit) kényeztető ( aromaterápiás, relaxáló, indiai fej,peeling) és különleges élmény (ayurvédikus, lávaköves,thai, és sanshui ) masszázzsal , leki blokk oldással,SPA lábfürdős méregtelenítéssel elegáns környezetben várom a Rózsadombon vendégeimet egy rövid kikapcsolódásra a hétköznapok forgatagából.
Farkas Kata okleveles masszázsterapeuta vagyok . Közgazászságom cseréltem fel e csodálatos szolgálatra az emberek testének, lelkének érintéssel való gyógyítására.
Minden további információ tevékenységem részletes leirása, árak, akciók www.katamasszazs.firmcenter.com oldalán megtalálhatók!

Farkas Kata | 1027 Budapest, Fazekas u.22  | 06 30 285 5424 , 06-

Hasonló céget keresel?
További vállalkozásokat találhatsz a profilOLDALAK-on az alábbi tevékenységek alatt: