profilOLDALAK > Bodzás Vendégház
openHeader
closeHeader
Bodzás Vendégház, Ganna

Bodzás Vendégház, Ganna

Aktív kikapcsolódás falusi környezetben
A minőségi falusi turizmusért
Bodzás Vendégház
Cím: 8597 Ganna, Új u. 10.
Tel.: 20/426-58-76
Fax: 89/351-263
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

A Bodzás Vendégház a természetközeli, falusi turizmus népszerűsítését szolgálja. Vendégeinknek lehetősége van a nyugodt, csendes, ihletet adó pihenésre csakúgy, mint az aktív kikapcsolódásra.

A Bodzás Vendégház, Gannán, a Bakonyalján található, a pápai termálfürdőtől mindössze 13 km-re, csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas 300 fős zsákfaluban. A szelíd dombok, erdőségek, a falut kettészelő Bittva-patak festői tájképet biztosítanak az idelátogatónak. A szomszédos Döbrönte a Szarvaskő várrommal, a farkasgyepűi pisztrángos-tó, a közelben található horgászhelyek (Pápa-Malomhorgásztó, borsosgyőri-tó, nagyteveli víztározó strandja és horgásztava) mind-mind az aktív kikapcsolódást szolgálják.
A Bodzás Vendégház eredetileg a múlt században épült sváb stílusú falusi ház. Felújításakor törekedtünk értékei megőrzésére, így a fagerendás mennyezetet megtartottuk, felújítottuk. Két hálószobájában összesen 4 fő elhelyezésére van lehetőség, de a nappaliban is található kétszemélyes fekvőhely, valamint babaággyal is rendelkezünk. A ház berendezéseit, belsőépítészeti megoldásait az asztalos-mester házigazda tervezte és kivitelezte, így nagyon szép antikolt-méhviaszolt felületű bútorokkal rendelkezünk. Egyik fő vonzereje házunknak a saját kezűleg rakott, faragásokkal díszített kandalló. A füves-virágos-cserjés udvar kerti bútoraival, fa hintájával, homokozójával, és a gyönyörű faragott lugasával igazi kikapcsolódást ígér családoknak, kisebb baráti társaságoknak. Idelátogató vendégeinknek, különösen a gyerekeknek állatsimogatásra is lehetőségük van, hisz 3 lóval, 3 kutyával, 4 macskával és egy tyúkocskával is rendelkezünk.
Vendégházunk egész évben várja kedves vendégeit!
Falusi turizmus
Lovaglás, lótenyésztés és -sport
Kirándulások, városnéző túrák
Borkóstolók

Bodzás Vendégház

Cím: 8597 Ganna, Új u. 10.
Tel.: 20/426-58-76
Fax: 89/351-263
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing