profilOLDALAK > Átrium Panzió & Wellness
openHeader
closeHeader
Átrium Wellness Panzió

Átrium Wellness Panzió

Pihenés, szállás Sopronban
Átrium Panzió & Wellness
Cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 3.
Tel.: 06-99/313-799
Fax: 06-99/313-799
Nyitva tartás: egész évben 0-24 óráig
Recepció: 07.00-22.00 óráig
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

Sopron egyik legpatinásabb - klasszicista stílusú - és egyben legmodernebb panziója, az Átrium Panzió & Wellness 11 fantasztikus hangulatú szobájával várja a Sopronba látogatókat.

Kapcsolódjon ki, pihenjen a hűség városában, és élvezze az Átrium páratlan vendégszeretetét!

Legyen gazdagabb egy élménnyel!
Panzió
1810-ben épült klasszicista panziónk Sopron történelmi belvárosától gyalogosan mindössze 5 percnyire várja azokat, akik valódi kikapcsolódásra, felüdülésre vágynak a hűség városában.

S hogy miért éppen az Átrium?

2006-ban panziónk teljes átépítésen, felújításon ment keresztül, igyekeztünk a 200 éves múlt és a modern idők találkozásának egy helyen, az Átriumban randevút adni.
Bátran állíthatjuk: Sopron egyik legmodernebb és leghangulatosabb panziója várja Önöket!
11 szobánk a vendégkör eltérő igényei szerint került kialakításra. Így az egy-, kétágyas, illetve háromágyas Deluxe szobatípusok mellett négy-, illetve ötágyas apartman is kialakításra került. Ezek között családi és baba szoba közül is választhat kedves vendégünk. Aki egy kis romantikára vágyik, az sem csalatkozik: 3 db antik luxus szobánk korabeli biedermeier, ónémet, illetve bécsi barokk bútorokkal sajátos enteriört garantál. Ez utóbbiak valódi kuriózumok!
Valamennyi szobánk a tökéletes kikapcsolódást és kényelmet szolgálja, saját fürdőszobával ellátottak, kábeltelevízióval, több szobánk pedig minibárral is felszerelt. Panziónkban megpihenő vendégeink a bőséges reggeli mellett félpanziós ellátást is igényelhetnek.
Ínycsiklandó vacsorákkal várjuk Önöket!
Az Átrium munkatársai mindig valami meglepetésen törik a fejüket. Számos programcsomaggal, akciós ajánlattal kedveskedünk vendégeinknek. Mert nálunk ők az elsők!
Egy fárasztó nap után mi sem lehet kellemesebb, mint egy megnyugtató pezsgőfürdő, egy pihentető masszázs, vagy egy kis szaunázás. Fantasztikus hangulatú wellness részlegünk teljes felfrissülést és megújulást kínál a megfáradt vendégnek.
200 éves ódon borospincénk vináriuma mintegy 50 féle hazai borral várja a legfinomabb nedűk kedvelőit. Nagyobb társaságokat szívesen várunk borkóstolókra, vacsorával egybekötött borestekre.
Csalogatja a Fertő-tó vidéke? Mi sem kézenfekvőbb, mint a Fertő vidékének kerékpáros felfedezése. Panziónkban igény szerint kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van. De tekernie Önnek kell...
S ha még mindezek sem győzték volna meg a látogatót, javasoljuk, személyesen győződjék meg az Átrium különleges hangulatáról, szolgáltatásaink magas színvonaláról, munkatársaink kedvességéről és vendégszeretetéről!

Legyenek gazdagabbak egy élménnyel!

Szeretettel várjuk Önöket!
Wellness
Panziónk wellness részlege a kikapcsolódás és feltöltődés helyszíne. Egy nyugodt, békés sziget, ahol megfáradt vendégeink megpihenhetnek.

A teljes megújulás érdekében a következő szolgáltatásainkkal várjuk Önöket:

hatszemélyes luxus pezsgőfürdő
- kétszemélyes infra szauna
- ötszemélyes finn szauna
- masszázs részleg, ahol vendégeink kedvükre választhatnak aroma, frissítő és gyógymasszázsaink közül.

S hogy az élmény még maradandóbb legyen, arról halk, lágy muzsika, a gyertyák és mécsesek meghitt fénye, a különleges belsőépítészeti megoldások, a kényelmes, formatervezett pihenőágyak, és a csodálatos növények gondoskodnak.

Mert megérdemli...

Wellness részlegünket a szállóvendégeken kívül külsős vendégeink is igénybe vehetik.

Vendégeink zavartalan pihenése érdekében biztosítjuk, hogy az adott időpontban senki más ne tartózkodjék wellness részlegünkben, így Ön és családtagjai, barátai tökéletes nyugalomban pihenhetnek, töltődhetnek fel.

Kérjük, az időpontot telefonon egyeztessék recepciós kollégáinkkal!
Panzió reggelivel
Szálláshely
Szállás

Átrium Panzió & Wellness

Cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 3.
Tel.: 06-99/313-799
Fax: 06-99/313-799
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing