profilOLDALAK > Dr. Papp Beatrix
openHeader
closeHeader
Szivárvány Gyógyító Központ

Szivárvány Gyógyító Központ

akupuktúra - biorezonancia - homeopátia - NES-terápia - holisztikus szemlélet
GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP
Dr. Papp Beatrix
Cím: 9400 Sopron, Rózsa u. 19.
Tel.: 06 70 / 310 73 86
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

Kezeléseink felhasználják a többezer éves tapasztalatokat és a huszonegyedik század technikai lehetőségeit is. A terápiák személyreszabottak és az okok megszüntetését célozzák. A különféle kezelések egymás hatását erősítik és jól illeszkednek a klasszikus nyugati orvoslás módszereihez.

Wellness - egészségmegőrzés - harmóniateremtés - gyógyítás

GYÓGYÍTÁS MÁSKÉPP!

A Szivárvány Gyógyító Központban (9400 Sopron, Rózsa u. 19.) kezelnek:

Dr. PAPP BEATRIX:
belgyógyász, kardiológus, akupunktőr
akupunktúra, biorezonancia, NES-terápia, prána gyógyítás
Előjegyzés: 06 70 / 310 73 86

HÁRSNÉ Dr. UNGER KLÁRA:
Szakgyógyszerészi munkám mellett természetgyógyászattal (homeopátia, fitoterápia, Bach virágterápia) foglalkozom több, mint tíz esztendeje. Az első magyarországi homeopátiás klub szervezőjeként ismerkedtem meg a homeopátia nagyjaival, akik közül Bóna Lászlót tartom mesteremnek. Férjemmel rendszeresen vezetünk gyógynövény ismereti sétákat 1998-ban kiadott gyógynövényes könyvünk alapján. Megtiszteltetésnek veszem, ha valaki a problémájával hozzám fordul, és segíthetek neki felismerni a megoldást.
Előjegyzés: 06 70 / 343 17 58

SZABÓNÉ LEHELVÁRI ILDIKÓ:
természetgyógyász, reflexológus,
tibeti hangterapeuta
Előjegyzés: 06 30 / 317 33 37, 8-9, vagy 20-21 óra között
Egészségvédelem
Célzottan segítünk a testi-lelki harmónia megteremtésében, - még a betegségek megjelenése előtt - a kibillent egyensúly helyreállításában.
Gyógyítás
A klasszikus nyugati orvoslás módszereit és az alternatív lehetőségeket integrálva kaphatja meg a beteg a problémájára a legmegfelelőbb ellátást. Az egész embert szemlélve - a beteg aktív közreműködésével - oki terápiára törekszünk.
Hangterápia
Leírását lásd a "Tibeti hangmasszázs" címszó alatt!
Homeopátia
Az ősi "hasonló hasonlót gyógyít" elven alapuló gyógyítási rendszert Samuel Hahnemann német orvos-gyógyszerész dolgozta ki 200 évvel ezelőtt. A módszer lényege, hogy a természet anyagaiból fokozatos hígítással és dinamizálással sűrített információt hordozó szerek készülnek, melyek a hatványozási foktól függően más-más szinten hatnak az emberre. A homeopátiás szerek tehát nem a betegségek tünetei ellen hatnak, hanem a szervezet öngyógyítási folyamatait erősítik. Mivel minden betegség a lelki állapotunk kifejeződése, a teljes emberre ható szer megtalálása a cél.
Fitoterápia
A gyógynövényekkel való gyógyítás ősidőkre nyúlik vissza. A növényi hatóanyagok különböző módszerekkel való kivonásával a szervezetet erősítő és a tüneteket enyhítő teák, kenőcsök, borogatások, fürdők készíthetők. Az újra felfedezett gyógypárnák is igen jó hatásúak az ember energiarendszerére. A saját fejlesztésű gyógypárna cserélhető betétjeit a célnak megfelelően lehet összeválogatni, például cseresznyemag, gyógynövények, tönköly-pelyva, avar stb.
Bach-virágterápia
Dr. Edward Bach híres homeopata orvos egyszerű rendszerbe foglalta az ember lelki állapotaira ható növényeket. A harmincnyolc féle virágkivonat segít helyreállítani a lelki egyensúlyt, így energiánkat a saját életfeladatunkra tudjuk összpontosítani. A magyar hagyományban is alkalmazzák a virágok elixírét.
Tibeti hangmasszázs
A Peter Hess féle hangmasszázs az érintés és rezgésterápia egyedülálló formája:
A Peter Hess módszere ötezer éves felismeréseken alapul, amit már abban az időben alkalmaztak a test, a lélek és szellem harmonizálására. Közel húsz éves kutatómunkája során a hagyományos keleti zene emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásával foglalkozott. Számos kutató utat tett Nepálba, Tibetbe és Indiába. Hosszú kutatómunka során fejlesztette ki a hangmasszázs terápiát, mely hozzá segített a test energiamezőjében keletkezett zavarok helyreállításához, támogatva az immunrendszert. A kezelés eszközeként szolgáló hangtálak Nepálban készülnek 7-12 fém ötvözetéből, egyedi előállítás során. A hagyomány szerint a felhasznált fémek a kozmikus harmóniát szolgálják, így egyes bolygókhoz kapcsolják a fémeket.

A kezelés menete és hatásai:
A masszázshoz a páciens (ruhában) kényelmesen elhelyezkedik egy kezelőágyon. Meghatározott kezelési menetet követve, a test különböző pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, amiket filcütővel rezgésbe hozunk. A hangtálból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak, és koncentrikus körökben végigáramlanak az egész testben. Ha több tálat ütünk meg egyszerre, az agy már képtelen ezeket követni, kikapcsol és ún. Alpha állapotba kerül. A rezgés eléri az emberi agyat, hatására nyugalom és béke érzése tölti el a pácienst. Ez egy köztes állapot az ébrenlét és az alvás között, mint pl. elalvás előtt, relaxáció során és meditáció közben tapasztalunk. Ez megteremti a kezelt páciensben a harmóniát. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések akadálytalanul végighaladnak a testen és kilépnek a lábujjaknál és a hajszálvégeknél. A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, a hang és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.

Mi történik a testben a kezelés alatt:
A kezelés során kellemes ellazulást lehet elérni, fájdalmakat enyhíteni és gyógyulási folyamatokat támogatni. A hangmasszázs egyik hatása, hogy a hallható hangok könnyen és gyorsan juttatnak kellemes és ellazult állapotba, amely köztudottan jótékonyan hat a testi és lelki működésre. Erősödik immunrendszer, a koncentrálóképesség, a kreativitás. Továbbá a tálak által közvetített rezgések hangolják az szervezetet, így helyreállítják a test egészséges energetikai állapotát.

A hangmasszázs fontosabb hatásai:
- Stresszoldás
- Izomlazítás
- Energia blokkok oldása
- Koncentráció javítás
- Alvászavarok oldása
- Vérkeringés stimulálása
- Vérnyomás normalizálás
- Fájdalomcsillapítás, görcsoldás
- Egyéb betegségek utáni rehabilitáció
Belgyógyászat
Orvosi rendelő
Az orvosi kezelések eredményességét pozitívan befolyásolja a beteg együttműködő magatartása és gondolkodása. Ezért fontos az is, hogyan érzi magát a paciens a rendelőben. Mi családias környezetben, kellemes légkörrel, lágy zenével igyekszünk biztosítani azt, hogy akik bennünket felkeresnek, nálunk az időt ellazultan töltsék el.
Akupunktúra
Az akupunktúra többezer éves tapasztalatokon alapuló, empirikus tudomány, gyógyító eljárás. Az emberi szervezetet mint egységes egészt szemléli. A szervezetünk energiaegyensúlyát, a szervek működésének harmóniáját külső-belső folyamatok ellentétes hatásai határozzák meg. Az akupunktúra a felborult egyensúlyt igyekszik helyreállítani, a szervezet energiarendszereinek harmónizálását valósítja meg. E gyógyító eljárásnak a hatásosságát a történelem igazolja.
Biorezonancia
A néhány évtizedes múlttal rendelkező biorezonancia a legkorszerűbb biofizikai eredményeket felhasználva lehetővé teszi a leginkább egyénre szabott és leginkább oki terápiát. Készülékeink alkalmasak mind az exogen (külső hullámokkal történő), mind az endogen (a test saját, korrigált hullámaival történő) kezelésekre. A biorezonancia eredményesen alkalmazható a megelőzésben és a rehabilitációs ellátásban egyaránt. Kiváló eredmények érhetők el pl. sportsérülések gyorsabb gyógyulásánál. Használata mellékhatásmentes, a szervezet öngyógyulását segíti elő.
Egészségügyi szolgáltatás
A gyógyulni vágyókon kívül szeretettel várjuk mindazokat, akik a betegségek megelőzéséért, az egészségük megtartásáért, vagy éppen a jó közérzet eléréséért aktívan tenni szeretnének valamit.
Wellness
A biorezonanciás készülékek speciális programokat biztosítanak a jobb erőnlét, ellenállóképesség, a mentális egyensúly eléréséhez, egyszóval: a jobb életminőséghez.
Prána gyógyítás (Pranic Healing)
A prána gyógyítás során segítünk helyreállítani a szervezet energiarendszerét, hogy meg tudja gyógyítani önmagát. Ha elzáródások alakulnak ki az energiamezőben, eltávolítjuk azokat, ha pedig energiahiány lép fel, pótoljuk az energiát. Az öngyógyulás megkönnyítése érdekében mindig a teljes emberrel, s nem csupán annak egy szervével dolgozunk. A prána gyógyítás az életenergia törvények ismeretén és alkalmazásán alapul, nincsen benne semmiféle természetfeletti elem. Pusztán olyan természeti törvényeken alapul, amelyeket nem ismer mindenki. Ezt a módszert Choa Kok Sui Mester, Fülöp-szigeteki természetgyógyász foglalta rendszerbe, majd világszerte eredményesen alkalmazta és tanította.
NES-terápia
A Nutri-Energetics Systems, (NES) az emberi bio-tér (az energia és információs mezők összessége) kutatásainak eredményeként jött létre. A rendszert Peter Fraser és Harry Massey fejlesztette ki. A kutatókat az motiválta, hogy befoltozzák az emberi lét kémiai modelljén lévő számos lyukat. A NES tudományos modelljében a test egy fizikai, kémiai, emócionális, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben mind a hat aspektus egyaránt fontos és kölcsönhatásban áll egymással. A hat mezőt a "human body-field" (HBF), azaz emberi testmező foglalja magában és irányítja. A testmező intelligens, struktúrált és a szervezet legfőbb ellenőrző mechanizmusa. A testmező torzulása esetén a hozzátartozó szabályozó és koordináló működések károsodnak, és a személy jóléte romlik. A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a mérgező anyagok, érzelmek, fizikai trauma és az elektromágneses szennyezés is.

Forradalmi kutatások feltárták a "human body-field" (HBF) szerkezetét és működését, így lehetőség nyílt egy úttörő technológia kifejlesztésére, mely képes elemezni ezt az összetett, bonyolult működésű teret. A technológia neve NES Professional System. A szervezet veleszületett gyógyulási hajlamát használja, hogy természetes úton jöjjön létre pozitív változás a fizikai, mentális és emócionális szinteken.

A diagnosztika (szkennelés) után kapunk egy jól értelmezhető, mélyelemzést a HBF aktuális állapotáról és holografikusan kódolt NES Info-cseppekkel ki is javíthatjuk a talált problémákat, így a páciensek nem csak egy teljes képet kapnak állapotukról, hanem megoldást is a felfedett elváltozásokra. Az információátadást torzító hatások korrigálásával a NES-terápia helyreállítja a testmező integritását, s lehetővé teszi a szervezet számára a jólét visszaállítását.

Dr. Papp Beatrix

Cím: 9400 Sopron, Rózsa u. 19.
Tel.: 06 70 / 310 73 86
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing