profilOLDALAK > Kétkerék Sport
openHeader
closeHeader

Kétkerék Sport

Kétkerék Sport
Cím: 9400 Sopron, II. Rákóczi Ferenc u. 14
Tel.: 99-340-431
Nyitvatartás: Hétköznap 09,00 - 18,00 Szombat 09,00 - 12,00
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

Kerékpárok értékesítése (Elsősorban Kelly's kerékpárok, de a Gepida, Olimpia, Giant, Mongoose, Hauser tipusok is megtalálhatóak)
Kerékpáros felszerelések és alkatrészek értékesítése (BBB, Sixsixone, Axo, Kelly's, Truvativ, Shimano, Bike+, Cateye, Zoggie, Acor, Maxxis, Continental, stb.) sisakok, táskák, kesztyűk, védőfelszerelések, alkatrészek.
Kerékpárok gyors és szakszerű javítása, mindig az elvállalt időre teljesítve!

Az 1992-ben alapított kerékpár üzlet egy igazi családi vállalkozás, mely a kerékpárosok szolgálatát tartja legfőbb céljának.
Az alapítás ötlete a sportból ered. A tulajdonos
fia, az akkor még kilencéves kis srác, a bmx fiatal bajnoka: Radasics Vilmos volt, és ahogyan a kis srácból mára felnőtt és az ország egyik legismertebb és legjobb bmx cross versenyzője lett, úgy nőtte ki magát az eredetileg garázsban indított üzletecske is. Ma Sopron frekventált helyén, a Rákóczi utcában található az üzlet és szivesen fogadja az üzletbe betérő kiváncsiskodókat, vásárlókat, vagy éppen a szervíz szolgáltatásait igénybe vevő kerékpárosokat.
Az üzlet tulajdonosa Radasics Tiborné az üzlet előteréből és férje Radasics Tibor a műhelyből, aki munkája mellett rendszeresen szervezi a bmx versenyeket Sopronban és javítja profi versenyző fiának bmx és mtb kerékpárjait is.
Kerékpárbolt
Kerékpárok és alkatrészek forgalmazása, kerékpárok gyors és pontos időre történő javítása
Kerékpárjavítás
Minden kerékpártipus javítása. A vállalt határidő betartása minden esetben fontos számunkra.
Kerékpárszerviz
Üzletünk rövid határidővel vállal kerékpár javítást és szervízelést. A kerékpárok bejelentkezés nélkül hozhatók és egy-két napos határidőn belül elkészülnek.
Mountein Bike
Mountain bike kerékpárok az elfogadható árú, de már megbizható kerékpároktól a drágább és jó minőségű kerékpárokig. Ezt kínáljuk vevőinknek.
Fő képviseletünk a Kelly's, Gepida, Olimpia.
Trekking
Ezek a kerékpárok a kényelmes és kellemes kerékpározást szerető embereknek készültek, melyek kiválóan alkalmasak kirándulásra, túrára, munkábajárásra és bevásárlásra.
Azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják egészségüket és ezért vállalják a nem túlzottan megerőltető testmozgással egybekötött kellemes időtöltést és szórakozást.
BMX
Üzletünk védjegye: Radasics Vilmos profi BMX Cross versenyzője, aki a tulajdonos fia, akinek tapasztalata garancia a jó minőségű bmx kerékpárok kiválasztására.
Gyermek kerékpár
Gyermekkerékpárok közül, csak a kiváló minőségű MALI tipusú kerékpárokat forgalmazzuk, melyet a többéves tapasztalatok alapján választottuk ki. Ezzel a tipussal nem fog csalódni, úgy ahogy mi sem.
Alkatrészárusítás
Minden kerékpártipushoz kínálunk megfelelő alkatrészt, igény esetén szerelést is vállalunk.
Szerviz
Kerékpárok szervizelése rövid határidővel.
Forgalmazás
Forgalmazunk kerékpárokat, kerékpáros felszereléseket, kerékpáros ruházatot, alkatrészeket
Ruházati kereskedelem
Kerékpáros ruházat, nadrág, mez, kesztyű, sapka értékesítése akár telefonos megrendelésre is.
Alkatrész értékesítés

Kétkerék Sport

Cím: 9400 Sopron, II. Rákóczi Ferenc u. 14
Tel.: 99-340-431
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing