profilOLDALAK > Delta-Cat Kft.
openHeader
closeHeader

Üdvözöljük a Delta-Cat Kft. honlapján!

Daruzás, gépi földmunkavégzés
Kopecskó és Társa Kft. - Daruzás 7-40-70 tonna, autódaru, mobildaru, géptelepítés, trailer, fuvarozás, gépi földmunka, 3-6-12 tonnás targoncák bérbeadása, nehézgépszállítás
Daruzás, gépi földmunkavégzés
Pontosan célzott hirdetések

Szerezzen folyamatosan vevőket a profilOLDALAK hirdetési megoldásaival! Hirdetési lehetőségek >>

Delta-Cat Kft.
Cím: 8452 Halimba, Kossuth u. 7.
Tel.: +36 88 511 300
Fax: +36 88 511 307
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód

Köszönjük az érdeklődést!

Az üzenet továbbításra került.

A Társaság fő tevékenységi köre: komplett mély- és közműépítési munkák kivitelezése, saját szakember és eszközállománnyal.

Társaságunk elismertsége, vevőink elégedettsége lehetővé tette műszaki színvonalunk fejlesztését, s így specializálódtunk az országban hiányként jelentkező ipari létesítmények bontására is.

Külszíni bányászat:
- meddő letakarítás, jövesztés, illetve meddő-rekultiváció.

Infrastrukturális beruházások komplett kivitelezése:
- épületszerkezetekkel és műtárgyakkal összefüggő alapozási és földmunkák kivitelezése, előkészítése,
- alakító és általános földtömegmunkák autóút- és parképítésnél kotró, rakodó, szállító és tömörítő gépekkel, elemes és öntött térburkolati rendszerekkel,
- komplett úthálózatok földmunkáinak elkészítése (közmű, csatorna felújítás),
- ipari létesítmények, vasbeton építmények, magas építmények bontása és elszállítása.

Tájrehabilitációs feladatok:
- bezárásra került bányaterületek komplett rekultivációja.

1. A Delta-Cat Kft. bemutatása

A Delta-Cat Építő és Szolgáltató Kft. 1996. november 1-én alakult jogelőd nélkül létrehozott, építőipari tevékenységet végző Korlátolt Felelősségű Társaság. Tevékenységünkben a föld és rekultivációs munkák kivitelezése dominál, az éves árbevétel 2/3-ad részét adva.

Dinamikusan fejlődő, fiatalos cégünk megalakulása óta több jelentős projektet szervezett és kivitelezett. Társaságunk a megrendelők igényei szerint az egész ország területén vállal munkát.

A Delta-Cat Kft. mind műszaki, mind fizikai háttere a cég megerősödésével párhuzamosan fejlődött. 1998-tól részt vettünk az autópálya építések földmű építéseiben, a STRABAG Építő RT. alvállalkozójaként.

Még ebben az évben az ÉDBVH RT. megrendelésére bánya rekultivációs munkálatokat végeztünk Tatabánya, Oroszlány térségben, ahonnan az óta is folyamatosan kapjuk a megrendeléseket, bizonyítva ezzel tevékenységünk elismertségét, vevőink megelégedettségét.

Olyan építési munkanemeknél, ahol saját kivitelezői kapacitással nem rendelkezünk, társaságunkkal együtt dolgozó, általunk ismert és minősített, az építési piac által elismert alvállalkozók tevékenységére támaszkodunk.

2. Műszaki háttér

Építőipari gépparkunkban az amerikai Caterpillar cég nehézgépei dominálnak, amelyek üzemeltetésében közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ezek a gépek megbízhatóságukról, gyors karbantarthatóságukról, megfelelő alkatrészellátásukról híresek.

Az országban elsőként cégünk kezdett el alkalmazni 20-25 m3 kapacitású önjáró földnyesőket (scraper), amelyek nagytömegű, rövid távolságra (500 m-re) történő földmozgatás során, különösen vegyes szelvény, illetve bevágás jellegű szakaszokon hatékonyan (4 000 m3/nap) és jelentős időmegtakarítással váltják ki a rakodógép, teherautó és dózer alkotta gépláncot.

Másik különleges gépünk a szintén Caterpillar technikát felvonultató, CMI RS-500 típusú talajstabilizátor és útalapmaró, amely folyamatosan, 45 cm mélységig, napi 5 000 m3 kapacitással tudja elvégezni a vizes talaj szárítását (gyors átfutású földmunkákon), a töltésanyag keverését, mechanikai stabilizálását.

90 tonnás, 25 m gépfelnyúlású bontógépünk – 400 tonna harapóteljesítményű bontófejjel, fémvágó ollóval - a magas ipari létesítmények bontási munkálatainak ideális, gyors és költséghatékony eszköze. Segítségével nem robbantható, nagy beton-betonvas tartalmú, hagyományos megoldásokkal nehezen megközelíthető struktúrák is kezelésre, szállításra alkalmas méretre hozhatóak.

Gépeink szállítását 90 tonna összgördülőtömegű nehézszállító szerelvénnyel végezzük.

Több mint 1 000 m2 alapterületű, 9 m belmagasságú, négy nagy beállóval rendelkező szerelőcsarnokunkban végezzük a gépeinkkel kapcsolatos összes kis- és generáljavítást. Szerelőink munkáját többek között oszlopos fúrógép, sugárfúrógép, hegesztő-berendezések, 1 000-3 000 mm-es egyetemes esztergapadok, marógép, harántgyalu, 100 t-s prés, hidraulikacső-roppantó segíti. A nagyon speciális anyagú, különleges kiképzésű és méretű fém alkatrészek kivételével ezen gépekkel az összes igényelt munkadarab legyártható.

3. Minőségpolitika

A Delta-Cat Kft. célja az építőiparban elért hírnevének fenntartása és erősítése érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten feleljen meg vevői, ügyfelei kifejezett és elvárt igényeinek.

Minőség iránti elkötelezettségünket, vevőközpontúságunkat azzal is bizonyítjuk, hogy 2003-2004. évben kialakítottuk, és 2004-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert.

Munkánk során a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályoknak, szabványoknak való megfelelést elsőrendű feladatunkként kezeljük.

Kivitelezési tevékenységünk során a lehetőségeinkhez mérten a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazzuk.

Tevékenységünk során törekszünk beszállítókkal, alvállalkozókkal való kölcsönös jó kapcsolat kialakítására.

Rendszeres képzéssel biztosítjuk dolgozóink minőségirányítási és szakmai fejlődését, s egyben ösztönözzük arra, hogy a hibák javításában aktívak, kezdeményezők és eredményesek legyenek.

Céljaink elérésének alapvető és meghatározott eleme a folyamatos fejlesztés, mely szabályzó folyamataink szerves része.

A Társaság vezetői példamutató és kezdeményező szerepet vállalnak a minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti működtetésében, folyamatos fejlesztésében, feladatuknak tekintik a minőségpolitika, minőségcélok megismertetését és megértetését dolgozóinkkal. Ezzel párhuzamosan a dolgozóknak munkájuk eredményével bizonyítaniuk kell, hogy a minőségi előírásokat és követelményrendszereket jól megértették, és szigorúan betartják.

A Delta-Cat Kft. vezetése és minden dolgozója kötelezi magát e szemlélet kialakítására, bevezetésére és fenntartására a Társaság minden szintjén, melyeket minőségcélként megfogalmazva felelősséggel valósít meg, bizonyítva ezzel elkötelezettségüket a minőség és a Társaság iránt.

Társaságunk fő célkitűzése a szerződéses állomány bővítése, a megfelelő kapacitás minél hatékonyabb kihasználása, új területek, munkafeladatok megvalósítása, jelenlegi megrendelőinkkel való korrekt kapcsolat megtartása, illetve a kapcsolatok szélesítése.

A sikeres együttműködés reményében állunk rendelkezésükre!

Tóth Lajos
ügyvezető igazgató
Mélyépítés
Útépítés
Közműépítés
Parképítés
Szállítás
Fuvarozás
Autópálya építés
Rekultivációs tevékenység
Épületbontás
Veszélyesanyag szállítás

Delta-Cat Kft.

Cím: 8452 Halimba, Kossuth u. 7.
Tel.: +36 88 511 300
Fax: +36 88 511 307
Cégeknek ingyen regisztráció

Megtalálhatóság tevékenységek és egyéb kulcsszavak alapján, online szerkeszthető saját cégprofil.

Tovább a regisztrációs oldalra >>
processing